Det troede jeg ikke ville ske

Forleden skulle jeg have et mindre jubilæum i firmaet, og det krævede mad, men jeg kunne ikke lige komme til tåls med, at jeg skulle bestille maden udefra og ikke lave den selv eller få den fra vores egen kantine. Derfor havde jeg brugt lang tid på at prøve at finde et sted, som ville kunne levere mad og så ellers krydse fingre for, at det ikke var det sædvanlige catering, som altid er produceret efter laveste fællesnævner.

Højeste kvalitet

Men denne gang skulle det vise sig, at maden ikke ville være laveste fællesnævner, og jeg skulle komme til at tage alle de negative ord, jeg har sagt om catering tilbage, for ikke nok med at de var gode hos firmaets kundeservice til at forklare mig om alt det, jeg gerne ville vide mere om, så leverede de mad i en særklasse, der var jubilaren og alle andre værdig.

Det var bevidst valgt som en buffet, for på den måde kunne alle tage noget at spise efter humør, men så var der samtidig plads til at komme lidt rundt og få snakket med hinanden og med hovedpersonen. Der var derfor valgt forskellige lette retter, der var egnet til dette, og som samtidig passede til årstiden.

En rigtig dejlig dag

Maden var bestemt med til at sætte rammerne, og det blev en rigtig dejlig dag, lige som jeg havde håbet på. Maden fik ros, jubilaren en masse gode flasker og nogle taler, og der var højt humør hos alle. Det var lige sådan, jeg havde ønsket det, og nu er jeg ikke længere så nervøs over at vælge catering og buffet, som jeg har været tidligere.

Jeg ved, hvem jeg vil bruge igen, og så slipper jeg for at lede efter nogen på nettet. Jeg har allerede den hjemmeside, jeg skal bruge.