Pift dit hjem op

Ofte er det ikke så meget, der skal til, før at de hjem får det sidste touch. Der er masser af muligheder uden at skulle ud og investere en formue på nye møbler. Små detaljer kan gøre en stor forskel. 

Hvis du mangler inspiration til boligindretning, er internettet et rigtig godt sted at starte. Der findes rigtig mange blogs, som beskæftiger sig med boligindretning, hvor du kan finde en masse inspiration til at pifte dit hjem. instagram er også et rigtig godt medie, da det er meget visuelt. Her er der mange profiler, som beskæftiger sig med boligrenovering. Din omgangskreds kan også komme med ideer til, hvad du kunne ændre i dit hjem, uden at skulle gøre det store. Hvis du har en god veninde, som går op i boligindretning, og som kender din stil, kan du måske spørge hende, om hvad hun ville gøre, hvis det var hende, der skulle indrette din stue. Måske ser hun noget andet, som du slet ikke havde tænkt over. 

Hvis du har mange hvide vægge i dit hjem, kan en billedvæg være et godt sted at starte. Her kan du både kombinere personlige billeder med plakater, så det bliver et fint mix af forskelige ting. I dag findes der et stort udvalg af plakater. Alt lige fra citater til kendt malerier, der er trykt på ny. Plakater kan også være en nem måde at udtrykke jeres personlighed. Hvis I har et yndlingscitat, som passer på jeres familie, kunne det være at det skulle op og hænge. 

Det er de små detaljer, der skaber helheden. Derfor skal man ikke underkende vigtigheden, af for eksempel at få skiftet alle de slidte dørhåndtag ud, så den sidste finish er der. Du kan finde et stort udvalg af dørhåndtag på https://www.melholt.nu/. Dørhåndtag kan være prikken over i’et i din indretning.