Bliv klogere på sæsonens badetøjstrends

Bliv klogere på sæsonens badetøjstrends

Er du på udkig efter strandoutfittet, men har du svært ved at finde rundt i de mange modetendenser? Det kan være svært at finde det helt rigtige badetøj, og ofte har vi kvinder meget forskellige kompetencer, når det kommer til badetøj. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke trends du skal kigge efter denne sæson. Derudover kan du læse mere om, hvordan du på Trydeandres blog løbende kan holde dig opdateret på tidens badetøjstrends.

 

 

Find smart badetøj som passer til din kropsform

Det kan være en god idé at vælge badetøj som passer til din kropsform. På denne måde kan du fremhæve din krop på den flotteste måde, og dermed føle dig mere behageligt til mode på standen og i poolen. Hvis du har en petit kropsform, skal du vælge trekantsbikinien. Denne bikini sidder altid perfekt på en petit krop. Hvis du har bløde former, skal du gå efter en badedragt. Hvis du har en smule mave, skal du ligeledes gå efter højtaljede trusser.

Hvis du har brede hofter og bagdel, skal du gå efter en underdel i diskrete farver, som får di bagdel til at virkemindre.

Farvevalg er helt op til dig, da mange forskellige farver som nazy og beige er populære. Men tidens mode består ligeledes af badetøj med blomsterprint, hvilket giver et flot og sommerligt look.

 

 

Læs mere på Trydeandres blog

Er du interesseret i at læse mere om tidens mode indenfor badetøj? Eller generelt om tidens modetendenser indenfor badetøj? På bloggen http://dk-dametøj.dk/ kan du læse mere om tidens mode i velskrivende blogindlæg. Derudover får du serveret et hav af eksempler på smarte modevarer, som vil pryde din sommergarderobe. Herunder alt fra badetøj, sommertøj til lækkert lingeri – alt sammen i moderne mærker med smart design og høj kvalitet.