Fototryk fra SUMOpix

SUMOpix.com er en professionel webshop, der laver plakater og lærredstryk ud af private fotos. SUMOpix. dk er en dansk virksomhed, der har base i Brabrand. De har specialiseret sig i at trykke fotos på lærred og de leverer dette produkt i over 500 forskellige størrelser.

De er også førende på markedet i Danmark inden for tryk af fotoplakater, fotocollager, geografiske kort og lyddæmpning i kontorer og hjem ved hjælp af lyddæmpende billeder. De laver også fototapeter, der kan holde i mange år, til private og virksomheder. 
Mulighederne er mange og alle produkterne kan bestilles med billeder man selv har taget eller motiver man kan vælge imellem på SUMOpix.dk 

Mange har stor glæde af at benytte Trustpilot til at verificere en webshop, og SUMOpix.dk har en høj score på 9.9 (ud af 10) og stemplet ‘Fremragende’ baseret på kunders anmeldelser. 

Hvis man ønsker mere information om SUMOpix’ produkter, mulighederne i fotoprint på lærred og måske inspiration til hvordan det bedst kan udnyttes i et lokale, er der fyldestgørende anmeldelser at finde via http://dk-trykkeri.dk/
Her har forskellige bloggere anmeldt flere af SUMOpix’ produkter og givet en bedømmelse af kvalitet og shoppingoplevelsen som helhed. For eksempel skriver blogger Astrid om akustik-billeder (der også en brandhæmmende), bestilt til indretningen af et nyt hotel. 
En anden tilfreds kunde skriver om sin oplevelse, da hun ledte efter en lærerig gave til sin søn: “Jeg søgte lidt på nettet og fandt endelig et sted, jeg havde lyst til at handle: Hos SUMOpix kunne jeg vælge og vrage mellem geografiske kort i mange størrelser og variationer. Hvad end jeg ønskede at købe et topografisk kort, et farveinddelt kort, eller sågar et kort med samtlige nationers flag placeret som en bort rundt om kanten på kortet, kunne jeg finde det her”. 

Anmelderne foreslår at man kigger igennem nogle af SUMOpix’ egne, smukke motiver der udgør intet mindre end 17 millioner! Et andet forslag går også på at man foreviger sine fest- eller ferieminder på lærreder, man kan hænge i de rum hvor man befinder sig mest og lade dem være stemningsskabere og påmindere om gode og smukke stunder. 
SUMOpix leverer mere end 10.000 fotoprint på lærred hvert år og har professionelle grafikere der tilpasser motiverne fra private billeder, så resultatet ikke bliver sløret. 
Begejstrede blogger Nichlas skriver nævner også at SUMOpix tilbyder at give alle billeder på lærreder en coating, som gør lærredet lettere at rengøre og vedligeholde. 

Se mere på ovenstående link og bliv inspireret af gode kundebedømmelser.