Billige sofa- og sengeløsninger til hele familien hos Manaya.dk

Hos onlinemøbelhandleren Manaya.dk finder du et stort udvalg af møbler som f.eks. sofaer, sofaborde senge, kombivogne, børnemøbler, madrasser og havemøbler i flot og funktionelt design og kvalitetsmaterialer, som gør hverdagen hyggeligere og nemmere for dig og din familie.

Brede U-sofaer til tv-hygge og overnattende gæster

Er pladsen ved at blive for trang i din sofa, fordi dine børn er blevet større, eller der er kommet flere af dem, eller har du ofte gæster på besøg? Så kan du med fordel købe en af de smarte Manaya U-sofaer, som designet, så der er god plads at sidde på, og de er fremstillet af bløde stof- og PU lædermaterialer, som gør dem utroligt komfortable at sidde i. Har du overnattende gæster, kan U-sofaen laves om til en smart sovesofa, og dermed behøver du ikke at have et gæsteværelse, men kan bare bruge stuen som gæsteværelse. Der er også opbevaringsrum i U-sofaerne, så du kan gemme f.eks. sengetøj eller andre ting. Lige nu finder du et stort udvalg af U-sofaer til nedsatte priser, så du kan helt sikkert gøre en god handel og spare mange penge, hvis du handler hos Manaya.dk.

Udnyt pladsen optimalt med smarte sengeløsninger

Leder du efter en god seng, som ikke må fylde for meget i din lille lejlighed, så finder du et flot udvalg af skabssenge til billige priser. Du kan vælge mellem flere forskellige mål og farver, og du kan også vælge, om skabssengen skal kunne klappes sammen i lodret eller vandret position. Det smarte ved skabssengen er, at den stort set ikke fylder noget, når den er klappet sammen, og dermed kan du udnytte pladsen optimalt, hvis du bor i en lille lejlighed. Du får mere gulvplads til andre møbler i dagtimerne – f.eks. et spisebord eller skrivebord. Skabssengen egner sig også rigtig godt til et smalt gæsteværelse eller et lille opholdsrum i sommerhuset. Hos Manaya.dk finder du også et stort udvalg af børnemøbler, f.eks. køjesenge, højsenge, skabssenge og enkeltsenge. Børn vil gerne have masser af gulvplads at lege på, så hvis børneværelset hjemme hos jer er småt, så kan det være en fordel at købe en højseng, hvor barnet har noget plads til at lege eller have et skrivebord under sengen, eller du kan købe en skabsseng til barnet, som kan klappes sammen op mod væggen, når den ikke er i brug. Har du flere børn, som sover i samme værelse, kan du vælge at købe en smart køjeseng. Du finder også udtrækssenge til juniorværelset, der kan bruges som sofa om dagen og som enkelt- eller dobbeltseng om natten. Manaya.dk tilbyder altid professionel rådgivning, når du handler møbler, og serviceniveauet er højt. Hos Manaya.dk finder du altid mange gode tilbud på flot interiør til de bedste priser på markedet, og du får fri fragt og hurtig levering.