Inspiration til rustik og eksklusiv indretning

Banker dit hjerte for designermøbler og personlig indretning? Hos Interiorinfo.dk finder du en verden af blogindlæg, skrevet af ligesindede med professionelt indblik i tidens strømninger inden for stilfuldt interiør. Tag et kig forbi bloggen, hvis du søger inspiration til din indretning, eller leder efter dit næste designermøbel til hjemmet.  

Kvalitetsmøbler fra Interiørbutikken.dk

Interiorinfo.dk beskæftiger sig særligt med udvalget af designermøbler, som du finder på Interiørbutikken.dk. Med mange års erfaring inden for indretningsbranchen, har Interiørbutikken.dk samlet et omfattende katalog af lækre kvalitetsmøbler til stilfulde og kvalitetsbevidste hjem. Selvom indretningen bevæger sig over en lang skala af stil og tone, er der en gennemgående linje af indretning med et eksklusivt og rustikt præg. 

Holder du af elegante og funktionelle former, slidstærke materialer og træ i alle nuancer, vil du med garanti finde udvalget hos Interiørbutikken.dk interessant. På Interiorinfo.dk kan du læse dyberegående information om udvalgte møbler og tendenser, eller finde gode tips til måder at implementere møblerne i din indretning på. 

Hemmelighedsfulde vitrineskabe fra Nordal

På bloggen kan du bl.a. læse om forskellige modeller af vitrineskabe fra Nordal. Der findes både en enkel model med tre store skabslåger, og den mere detaljerede model med rækkevis af små skuffer. Begge designs af Nordal vitrineskabe er fremstillet i lækkert, mørkt træ, som er med til at give skabene deres hemmelighedsfulde, rustikke look. 

Nordal vitrineskabe passer i mange typer indretning, og vil – udover at sætte en eksklusiv stemning i lokalet – samtidig fungere som en praktisk mulighed for opbevaring af diverse ting og sager. Skabene er perfekte til opbevaring af tallerkener, glas og service til helt særlige lejligheder, eller du kan bruge de mange skuffer til at danne dig overblik over dokumenter, kreative materialer, cd’er eller andre småting.

Solide spiseborde i massivt egetræ

Holder du af møbler, der kan holde til lidt af hvert uden at miste deres charme? På bloggen kan du bl.a. også læse nærmere om Interiørbutikken.dk’s solide spiseborde i massivt egetræ. Det helt enkle design med en massiv, rektangulær bordplade holdt oppe af to sorte bordbens-rammer, giver associationer til en håndværkers arbejdsbord på værkstedet. Med et råt design til at dominere indretningen i din spisestue, er der rig mulighed for at tilføre mere detalje og femininitet til den øvrige indretning, uden rummet mister sin substans.

Med et massivt egetræsbord fra Interiørbutikken.dk er du sikker på et stilfuldt og funktionelt møbel, som du kan have glæde af i mange år fremover – og det bliver kun mere charmerende med årene, efterhånden som tidens tand giver bordet patina. Læs mere om de gode tilbud fra interiorbutikken på bloggen.