Del glæden ved Pokemon – både for børn og voksne

Ofte er det sådan med børnelegetøj, at tendenserne kommer og går. På et tidspunkt i barnets liv vil der være et bestemt brand eller form for legetøj, som er det mest populære og indtager alle ønskesedler. Men ville det ikke være fedt, hvis man kunne dele noget legetøj, som både barnet vil synes godt om, og far har leget med som barn? Det er faktisk stadig muligt, for der er ting såsom Pokemon-figurer, der fortsat er populært blandt børnene. Derudover skaber det nostalgi hos forældrene, da de sandsynligvis også selv har leget med Pokemon-figurer, dengang de selv var små.

 

Et univers med noget for enhver smag

Noget af det, der gør Pokemon til noget specielt, er, at det er et helt univers. Tegneserier, videospil, spillekort, pokemon-figurer, bamser og applikationer på telefonen gør, at der er noget for enhver smag og alder. Den mere gammeldags version af Pokemon med håndgribeligt legetøj vil gøre det muligt for børnene at styrke deres fantasi, motorik og sanser. Dog kan den moderne version af Pokemon i form af applikationen til mobiltelefonen få barnet ud af fjerene ved at komme udenfor og få motioneret. Dette gør, at der findes Pokemon-legetøj til både piger og drenge, store som små.

 

Over 20 år gammelt koncept

Nostalgien vil fremkomme hos langt de fleste forældre, da det er over 20 år siden, at Pokemon første gang udkom. Derfor er der mange af forældrene, der har leget med Pokemon i den ene eller anden form i løbet af deres egen barndom og ungdom. Hvad end det har været på Playboy’en som videospil eller ved at samle på Pokemon-kort, som senere hen blev byttet mellem venner og bekendte, vil Pokemon højst sandsynligt have en værdi for forældrene. Dette er med til at gøre Pokemon endnu mere specielt, da det er en oplevelse og underholdning, som både barnet og den voksne vil nyde glæde af.