Tebladene siger alt om kvaliteten

Det, der er afgørende for din tes kvalitet, det er ikke kun selve planten, men også de blade, der bruges til lige din te. Den bedste te er den, der nænsomt plukkes og behandles, hvor kun blade i en bestemt størrelse og modenhed bruges, og hvor den enkelte avler har helt styr på lige dette.

Der er så mange typer af te

Der er ikke mange, der ved det, men tager du til Kina, så er der en te til alt og lidt til. Te drikkes til alt og bruges til alt, og derfor findes der så mange forskellige sorter og typer, at det næsten ikke er til at overskue.

De mere klassiske af slagsen har dog fundet vej til vores del af verden, og de har bestemt taget rigtig mange af os med storm. De fleste af os kan i hvert fald nikke genkendende til den sorte og den grønne af slagsen.

Som du måske har gættet, så er jeg til te i den bedste kvalitet. Jeg undgår for alt i verden de ukurante, som mest af alt minder om fnuller, og som er en blandet landhandel af blade i forskellige kvaliteter.

Jeg vil have te, som det drikkes i Kina

For mig er Kina det land, der fremstiller den bedste grønne te til prisen. De har en tusindårig ekspertise på området, som skinner igennem i deres produkter. Det sted, hvor jeg kan finde grøn te, som er i denne kvalitet, det er på nettet.

En rigtig tehandel forstår nemlig, at det er kvaliteten, der skal være i højsædet. Her kan jeg finde den bedste grønne te, jeg nogensinde har fået i dette land, og jeg er mere end overbevist om, at skal jeg finde noget, der er bedre, så bliver jeg nok nødt til at bosætte mig i Kina helt permanent.