Den sødeste gave

Mine forældre og svigerforældre vil selvfølgelig gerne have billeder af deres børnebørn, men som så mange andre, så er der kun plads til at hænge så mange billeder op på væggen, og derfor skal jeg sikre, at de billeder, de får, er rigtig gode og så søde og pæne, at de kommer op sammen med alle andre familiebilleder. Det kan være svært, for jeg vil gere have dem op på deres vægge, men jeg forstår samtidig godt dem.

Få billederne trykt på et lærred

Jeg så et sted, at det var muligt at få trykt ens egne billeder på et lærred, der sættes på en træramme. De billeder så meget mere levende og elegante ud end de klassiske i en ramme, og jeg vidste, det ville være det, der skulle foræres som gave.

Jeg fandt nogle rigtig gode sommerbilleder af glade børn, og så skulle jeg finde et sted, der kunne trykke dem for mig og gerne til en god pris og i en god kvalitet. Det lød som en ret besværlig opgave, men jeg fandt hurtigt ind på https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, som havde alt dette og den mest imponerende score på Trustpilot.

Perfekte billeder

Jeg sendte mine billeder af sted til dem elektronisk med et ønske om størrelse på printet, og der gik ikke lang tid, før jeg havde dem retur som ønsket. De var mere end bare flotte, og det var lige før, jeg fortrød, at de var ment som en gave.

Heldigvis er det ikke være, end at jeg kan bestille et til, som skal hænge hjemme hos os, for med det resultat, så skal jeg også have et selv. Heldigvis blev de lige så populære hos bedsteforældrene, og begge ar har hængt deres billede på lærred op på en æresplads derhjemme. Der, hvor jeg jo mener, at mine børn fortjener at være.