Middelalderfestivallen

Vi har en middelalderfestival i vores lille landsby, og det har været en tradition, at der bliver serveret forskellig slags øl, som gerne skulle falde ind under det, som blev serveret i middelalderen.

I år har jeg meldt mit til at brygge noget øl, for jeg har ødelagt skulderen og kan ikke deltage i ringridningen, så nu skulle jeg finde et sted at få alle mine ingredienser og andre remedier.

Råd fra de andre bryggere

De andre, som bryggede øl, handlede forskellige steder, og de havde alle været nogenlunde tilfredse, men der var dog en side, som de alle brugte til nogle af deres indkøb.

jeg kiggede ind på https://www.hjemmebryggeren.dk/ og ringede og tog en lang snak med deres kundeservice, og derefter var der for mig ingen tvivl, det var hos dem jeg skulle placere min ordre, for de var passionerede om ølbrygning, og de rådgav mig meget sobert og roligt om, hvad jeg skulle bruge.

Jeg placerede en ordre og gik ind på den blog, som de havde, og der fandt jeg en stor del af den hjælp, jeg skulle bruge for at kunne producere en øl, som ville være god.

Lækkert hjemmebryg

Allerede ugen efter kom alt det, som jeg havde bestilt, og der var ifølge de andre, som bryggede, intet i vejen med kvaliteten. Tværtimod så jeg kom hurtigt i gang, og jeg har siden prøvet at handle hos andre, men de har ikke levet op til det, som jeg fik leveret første gang.

Jeg fik brygget en rigtig god, krydret, mørk øl til middelalderfestivallen, og jeg har siden udvidet mit ølbrygning til 3 forskellige. Jeg handler stadig alle mine remedier og ingredienser samme sted, og jeg har siden da ikke fundet anledning til at skule handle andre steder, for de andre leverer ikke samme service, har samme passion eller de samme gode råvarer, så hvorfor skifte, når de leverer det bedste.