Det hjalp os meget

Vi er et stort firma med mange kunder over hele verden, og det er så vigtigt, at vi overholder deadlines og aftaler. Det kræver, at vi flyver verden rundt, og det er mange penge, som vi bruger på det hver måned. Det er også mange penge, som bliver spildt, når fly er overbookede, forsinkede eller aflyste.

Kompensation ved et forsinket fly

Vi har heldigvis fundet ud af, at vi kan få kompensation, men det er noget, som kræver, at vi bruger meget tid på det, og det er ikke altid, vi har den tid, så vi har fundet et firma, som blev anbefalet af en af vores samarbejdspartnere. De varetager alle de krav, som vi har ved kompensation ved forsinkede fly og lignende.

Vi var først noget loren ved at lade andre varetage dette, og vi var i tvivl om, om det ville koste os det samme som at lade være med at søge kompensation, men det er langt fra sagen. De tager kun en lille del og de er professionelle fra starten til slutningen. Det eneste, som de skal have, er den nødvendige dokumentation, og allerede efter 24 timer har de svar til dig om kompensationen er mulig og om kompensationens størrelse.

Imponerende service

Det er også først her, de trækker det, som de skal have for deres service. Vi har ikke fortrudt, at vi bruger folk udefra til dette. De er hurtige, professionelle og koster ikke meget i forhold til det, som vi sparer ved at lade vores medarbejdere lade det være. Det giver os tid til at gøre det, vi kan, og de andre er klart bedre til det, end vi er.

Vi har intet at klage over, vi får fremragende service, kompensation til tiden, og vi får det hele til en pris, som er langt under det, som jeg forventede, da vi startede med det, så vi fortsætter bestemt med at bruge dem.