Maden fik vi udefra

Tvillingerne skulle konfirmeres, og klog af skade så havde min kone nægtet mig at stå i køkkenet selv, for den ældstes konfirmation fik jeg næsten ikke deltaget i, for jeg lavede selv maden, og det var en forkert beslutning. Det kan jeg godt se i dag, men at jeg skulle have maden udefra var også noget, som plagede mig, for jeg var ikke glad for catering og mad ud af huset. Det var ofte en elendig kvalitet, hvis jeg skal sige min ærlige mening.

Jeg turde ikke selv

Derfor overlod jeg det også til min kone at finde det firma, som skulle levere maden, så skulle jeg nok ordne alt det andet, der skulle gøres, inden konfirmationen løb af stablen.

På selve dagen havde jeg ikke de store forhåbninger til maden, men jeg har sjældent måtte æde mine egne ord, som jeg måtte denne gang. Der var intet at sætte på maden, og gæsterne var som jeg ovenud begejstrede over at kunne spise mad, som var så lækkert. Kødet var så mørt, at det kunne skæres med en ske, og der var tilbehør og salater til, som var så friske, at det sang i munden, når du tog en bid af det. Brødet var lunt, og det hele blev leveret til tiden.

Dedikerede medarbejdere

De medarbejdere, som kom med maden, svarede beredvilligt og meget vidende om den mad, som de leverede, og de forklarede om dressinger, og hvilke råvarer som var brugt. Dejligt med kompetente medarbejdere og med kokke, som forstår at bruge det, som er i sæson.

Prisen på det hele var langt mindre, end jeg havde forventet, når jeg skal sammenholde det med den kvalitet, som de leverede, og jeg er glad for, at gæsterne også delte min entusiasme for maden og tog deres visitkort. Så de vil med sikkerhed bruge det samme firma. Det er noget, som jeg ser frem til, for det er det bedste catering, jeg har smagt nogensinde.