En tur ud i det fri

En vandretur behøver ikke være ugelange ferier til eksotiske eller udfordrende egne af verden. Det kan være ture i den danske natur i passende længde. Den slags ture bliver bare altid bedre med det rette udstyr. For mig er det behageligt tøj, der passer til årstiden, godt fodtøj, jeg kan stå fast i, en rygsæk til mad og drikke og et regnslag, for det er jo Danmark, hvor vejret ikke altid er med os.

Jeg trængte til nyt

Rygsækken havde det ikke helt godt længere, men den bruger jeg også til hverdag, så den bliver udsat for lidt af det hele. Desuden var mine vandrestøvler ved at være rigtig godt slidt. Så de to ting skulle jeg have styr på snarest, så mine ture kunne blive lige så gode som hidtil. Det er min motionsform, og jeg vil ikke bytte den ud med noget i verden.

Jeg havde derfor fundet det, jeg gerne ville have. En rygsæk i en god størrelse og i en god kvalitet, der kan klare vind og vejr, og et par nye støvler, der gik tilpas højt op ad anklerne. Det jeg foretrækker. Og hos xtragrej.dk er det bare billigere at købe den slags, så det gjorde jeg også. For der er nemlig også hurtig levering, og jeg var klar til en længere tur allerede weekenden efter.

Mit nye grej levede helt op til forventningerne. Støvlerne er perfekte, og det føles som om, de allerede er gået til, lige som den slags skal være. De slutter godt til, der er plads til en kraftig sok, og de er vandtætte. En stor fordel, igen henset til det danske vejr. Desuden bliver det muligt at komme ud året rundt. Rygsækken er tilvarende god. Kan bruges til arbejde og indkøb også, og jeg kan godt lide at have ting, der kan bruges til meget.