Sådan får du biblioteket med på ferien

Hvis du elsker at rejse, og ofte tager på ferie, men samtidig også elsker at læse bøger, kan det blive lidt af en udfordring. Det er nemlig ikke altid nemt at slæbe alle sine tunge bøger med, når man er på farten, men ikke desto mindre kan bøgerne være uundværlige på ferien, hvis man er en ægte læsehest. Heldigvis er der fundet en løsning i form af en Kindle. Hvis du ønsker at vide mere om, hvad en Kindle er, og hvad den kan, så kan du læse meget mere lige her. 

 

Dit eget personlige bibliotek bliver samlet på ét sted

Jeg læser personligt rigtig mange bøger og elsker at have en god bog med på ferie. For mig er det faktisk næsten et must, og derfor har jeg længe efterspurgt en nemmere måde at transportere et større udvalg af forskellige bøger på. Her er en Kindle den absolut bedste løsning. En Kindle et et stykke hardware, som gør det muligt at læse e-bøger og dermed også at tage et stort udvalg af bøger med på farten. Den fungerer således, at du blot skal downloade dine yndlingsbøger på enheden, og på den måde kan du hurtigt få samlet dit helt eget personlige bibliotek på ét sted. Således skal du heller ikke være nervøs for, at du løber tør for bøger på ferien, fordi du bare kan downloade en masse og tage dem med. 

 

Fra krimier til kærlighedsromaner

Jeg har selv en meget bred smag, når det kommer til mit valg af bøger. Jeg elsker at læse krimier, men kan altså også godt lide at læse kærlighedsromaner og fantasy. Når man har en bred smag, er det også vigtigt at finde et sted, hvor man kan hente mange forskellige genrer ned på sin Kindle. Det kan man uden tvivl hos Politiken Books, så det er bare med at tage et kig iblandt udvalget og hente en masse ned på sin Kindle