Frugt og fitnessrum

Vi har for et par år siden fået installeret et fitnessrum i kælderen. Det er sket, efter vi i en periode har haft udskiftning i personalet, hvor medarbejderne naturligvis bliver yngre og yngre og mere og mere mindede til at bruge et fitnessrum. Derfor undrede det os heller ikke, da der kom et forslag fra vores medarbejdergruppe om, at vi skulle forsøge at se, om vi kunne få en levering af frugt, for det var noget, som flere medarbejdere havde snakket om, de gerne ville have, og enhver ved jo, at det handler om at have glade medarbejdere. For glade medarbejdere arbejder bedre, og de har også færre sygedage.

Jeg undersøgte det marked, som leverer frugt, og blev noget overrasket over, hvor mange firmaer der er på det marked. Derfor blev det til en længere undersøgelse og snak med kundeservice hos de fem, som jeg mente, var de bedste, og der var specielt et firma, som viste sig at være bedre end de andre på alle parametre.

Rådgivning og frisk frugt

Det var dem, der var bedst til at rådgive og vejlede om levering af frugt samt havde et sortiment, som var stort og alsidigt, som vi valgte, vi ville bruge, og det har vi bestemt ikke fortrudt. For der er ikke en eneste finger, som vi kan sætte på deres leveringer eller på den kvalitet, som de kommer med så præcist hver uge. For alt det, de har leveret, har været i absolut topkvalitet, og det er ikke kun os i ledelsen, men også medarbejderne, som har udtrykt det, så vi ved, vi med sikkerhed har ramt rigtigt.

Prisen for herligheden er meget lav, i forhold til hvad de leverer af kvalitet og service. Så vi er ikke kun glade for, at vi har abonnement hos dem, vi har også anbefalet til mange andre, at det er dem, som vi mener, de skal bruge.