Lækker mad kan sagtens komme udefra

Det er ikke hver dag, man fylder 70. Det er der mange, der har sagt til mig, og ja det er kun den ene dag. På praktisk vis ligger selve dagen på en søndag. Noget jeg takker mine forældre for, for det gør, at jeg kan holde det på selve dagen, hvilket jeg godt kan lide.

Jeg orker ikke det helt store

Jeg er for længst nået dertil, hvor jeg ikke orker at stå i køkkenet, når det er til så mange mennesker. Skulle jeg det, så ville jeg heller ikke have tid til alle mine gæster, som jeg gerne vil være sammen med. Det er både familie og venner, der er inviteret, og heldigvis er afbuddene meget få.

Samtidig orker jeg heller ikke middag og gæster, der bliver hængende for længe, så jeg havde tænkt mig, at det skulle være brunch til dem alle sammen. Så kan de gå ud på eftermiddagen, gerne glade og mætte ovenpå en dejlig dag.

Jeg søgte derfor på nettet efter nogen, der kunne levere maden til dagen. Jeg havde lånt det forsamlingshus, der er i vores boligblok, for så er der plads til alle uden problemer.

Jeg fandt rigtig god mad

Som alle andre så kan jeg godt lide god, gedigen og hjemmelavet mad. Jeg vendte derfor hele tiden tilbage til et firma med catering, der stod inde for disse ting. Det er måske meget at forlange af et firma, men jeg synes ikke, det er urimeligt at kræve det samme niveau af passion, som jeg selv har, når det kommer til mad.

Til deres store ros skal det siges, at det klarede de til topkarakter. Der var ingen tvivl om, at alle de ansatte levede og åndede for god mad, og at det, de kom med, bar præg af netop dette. Jeg havde en rigtig god dag, og maden var bestemt en del af dette.