Perfekt, spændende og mindeværdigt

Det er de tre ord, jeg vil bruge om mit bryllup. Det var en perfekt dag, vi var heldige med vejret, gæsterne var glade og i festhumør, vi fik taget rigtig gode billeder, maden smagte, vinen passede perfekt, og omgivelserne var skønne. Alt i alt var det hele, som jeg havde håbet på, og jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst.

Det var som en drøm

Ideer havde jeg masser af, men det kan være svært at se, om det hele egentlig passer sammen, om maden passer til hinanden, og om pynten ser lige så flot ud i virkeligheden, som den gjorde i mit hoved. Det er nok lidt fjollet, men som så mange andre brude, så stressede jeg over de mærkeligste ting i rigtig god tid inden brylluppet.

Det bedste, jeg gav mig selv, det var at få hjælp til det hele. Som de fleste andre, så planlægger jeg ikke så mange bryllupper igen, og dette skal være mit eneste. Jeg slog mig sammen med https://turbinehallen.dk/hvad-kan-vi/bryllup/, og deres erfaring fik det hele på sporet igen. Uden jeg skulle gå på kompromis med alt det, jeg gerne ville have på min store dag.

De griber dine ideer

Det var mit valg af farver. Det var min idé til bordenes opsætning. Det var mine ideer med maden. Men med deres professionalisme. En perfekt kombination, for jeg kunne se mig selv i det hele, og jeg kunne se mig selv få den bedste dag i mit liv.

Hvilket jeg fik. Det var den bedste dag i mit liv, og rammerne var perfekte. Jeg holdt bryllup, og jeg glemte rigtig meget af alt det kedelige. For der var bare styr på det, fra vi kom, til de sidste gæster gik hjem. Det kan lykkes at gøre drømmen til virkelighed, det er bare at tage det rette sted hen.