Romantikken der blomstrer

Som de fleste andre, så kan jeg godt lide en god film, men kan jeg selv vælge, så foretrækker jeg til hver en tid en bog. Der er så meget mere mellem linjerne og i det skrevne ord, som aldrig kan udtrykkes på den samme måde på det store lærred. Derfor skal jeg have mine bøger, som eg læder både ude og på vej til og fra arbejde.

Det er blevet lettere med min Kindle

Men bøger både fylder og vejer, og jeg bliver lidt træt af altid at skulle slæbe dem med frem og tilbage. Der var den primære grund til at jeg købte mig en Kindle, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Den fylder og vejer ingenting i sammenlignet med bøger, og så kan den rumme et helt utroligt antal af selv samme.

Det er et transportabelt bibliotek, hvor det samtidig er utrolig nemt at holde styr på alle bøgerne, samt hvor jeg er nået til. Det er lige så nemt at få nye bøger. Ja faktisk lettere, for det hele er elektronisk. For mig er det bare at gå på nettet, så er er der nye bøger til mig.

Den roder heller ikke

Til tider har det været svært at holde styr på alle bøgerne, men ikke længere. En Kindle kan sagtens ligge fremme i stuen, uden det ser forkert ud, og samtidig er den nem at pakke ned i tasken og have med, når jeg skal af sted om morgenen.

Desuden synes jeg det er enormt sjovt at minde mig selv om, at jeg skal huske at lade mine bøger op, så de altid er klar til at blive læst. Det er også nemt, og det er faktisk det eneste, du skal huske, når du bruger en Kindle. Den holder dog batteriet godt, så det er ikke et problem til hverdag.