Få alt til rengøringen på arbejdspladsen

Rengøring er en tidskrævende proces, men i den grad også en energikrævende proces. Hvis man til gengæld har de rette rengøringsprodukter, så kan det i høj grad lette rengøringen og gøre det en hel del nemmere. Rengros ApS er en virksomhed, der leverer rengøringsartikler til erhvervslivet – alt sammen til skarpe og konkurrencedygtige priser. På trods af de lave priser, så sidder kvaliteten lige i skabet, og det er tydeligt, at Rengros ApS er en kvalitetsbevidst virksomhed hele vejen igennem. Det er derfor et godt sted at købe sine rengøringsartikler, hvis man går højt op i kvalitet og service. Man får altså høj kvalitet til en billig pris. 

Rengros ApS forhandler alt inden for vinduespudsning, rengøringsmidler, papirvarer, cateringartikler til større rengøringsmaskiner og meget mere. De tilbyder derfor et stort udvalg inden for forskellige emner, så I slipper for at handle produkter flere forskellige steder til jeres virksomhed. Billigt, nemt og ligetil! Udvalget byder blandt andet på populære mærker såsom Unger, Vileda, Tork, Tina Trolley, Nilfisk, Kärcher og Vikan. 

Rengøringsartikler og rengøringsmidler

Hvis I er på jagt efter en række kvalitetsrige rengøringsartikler eller rengøringsmidler, så kan I altid finde det hos Rengros ApS. De tilbyder alt, hvad man har behov for, når det kommer til rengøring til erhverv. I vil kunne finde alt fra klude og mopper til universalrengøring og kalkfjerner. I behøver derfor ikke at lede andre steder, når I skal have fyldt jeres lager op til rengøringen. 

Vinduespudsning

 

Hvis I mangler udstyr og produkter til vinduespudsningen, så har Rengros ApS det også. De tilbyder kvalitetsrige produkter til ethvert behov i forbindelse med vinduespudsning – alt fra vinduesskraber og vinduessæbe til spande og klude. Alt samlet på ét sted! 

Maskiner, tilbehør og meget mere

Rengros ApS har også et sortiment, der indeholder det, som man har brug for i forbindelse med rengøringsmaskiner og tilbehør dertil. Det kan eksempelvis være støvsugere, mundstykker, papirfilter og meget mere. Man vil også kunne finde forskellige rengøringsvogne og stativer til de forskellige produkter samt alt inden for papirvarer til arbejdspladsen. Man kan altså finde alt det, som man har brug for, hvis man vil opretholde en god hygiejne i ens virksomhed. Dette er dog blot et udpluk af alt det, som Rengros ApS tilbyder, og hvis I søger efter et specifik produkt, så sidder Rengros ApS klar til at hjælpe. De tilbyder altid professionel vejledning, så I ender ud med de rette produkter. 

Vil I gerne vide mere om Rengros ApS? Så klik ind på http://rengørings-info.dk/. Her kan I læse artikler omkring Rengros ApS og deres produkter og på den måde få et nærmere indblik i firmaet. Der opdateres jævnligt, så skynd jer at klikke derind og læs nærmere.