Hjælpen er lige ved hånden

Jeg er om muligt den dårligste håndværker, som du vil finde, så derfor overlader jeg altid de store ting til de professionelle. Så da vores kælder pludselig stod under vand, så var der kun en ting at gøre, lukke for vandet og så finde en blikkenslager, som kunne komme hurtigt og få styr på det hele.

Jeg bruger altid den samme

men jeg vidste denne gang lige hvem, jeg skulle ringe til, for sidst vi havde stået med et akut blikkenslager-problem, havde jeg med min families hjælp fundet en blikkenslager, som ikke kun kommer hurtigt og giver tilbud, men som også starter og fuldfører arbejdet så hurtigt, som de kan, og de er professionelle fra første kontakt. Desuden er de håndværkere, som kommer, altid smilende og i godt humør.

Det samme gjorde sig gældende denne gang, efter en god snak med deres kundeservice lovede de, at der ville kommer en ud, så de kunne give et tilbud, og som de lovede, skete det. Kort tid efter kom en forbi, og inden vi fik set os om, så var de i gang med at få udbedret skaden.

Perfekt hver eneste gang

Det var næsten som deja vu, for fuldstændig som sidste gang http://www.oeens-blikkenslager.dk/ var her og skulle foretage blikkenslagerarbejde, overholdt de det tilbud, som de havde givet os, og det arbejde, som de denne gang leverede, var helt perfekt, og det har virket upåklageligt siden.

Vi ved godt, hvem vi anbefaler at bruge, og vi kunne ikke tænke os at skulle bruge andre blikkenslagere, for vi har ikke hørt om andre, som giver samme gode kundeservice, leverer et slutprodukt, som er så godt, og som altid er klar med den løsning, som er bedst for kunden. Smilende og kompetent sørger de for, at du fra første sekund føler, du er i de bedste hænder og bliver guidet, så alt ender perfekt.